Suulla ja jalalla maalaavat taiteilijat

Suulla ja jalalla maalaavien taiteilijoiden kustannusosakeyhtiö SJK

Tuotekuva

Suulla ja jalalla maalavien taiteilijoiden kesä- ja jouluaiheisia postikortteja.

Vaikka suulla ja jalalla maalaavat taiteilijat itse hallinnoivatkin yhdistystä, eivät monet käytännön asiat sujuisi ilman toimiston henkilökunnan osaavaa apua. Suomessa yhdistyksen käytännön toiminta on järjestetty osakeyhtiönä toimivaksi. Suulla ja jalalla maalaavien taiteilijoiden Kustannus Osakeyhtiön (SJK Kustannus) omistaa suulla ja jalalla maalaavien taiteilijoiden kansainvälinen yhdistys – VDMFK.

SJK Kustannus hoitaa Suulla ja jalalla maalaavien taiteilijoiden taidetuotteiden myynnin yksinoikeudella Suomessa. Korttien, kalentereiden ja muiden tuotteiden markkinointi perustuu asiakasrekisterin pohjalta tapahtuviin suorapostituksiin. Asiakkaat saavat näin tuotteet vaivattomasti suoraan kotiinsa eikä kaukainenkaan asuinpaikka estä niiden saapumista. Lisäksi postituksiin voidaan liittää tietoa taiteilijoista ja heidän työstään. Näillä suorapostituksina lähetetyillä tuotteilla ei ole osto- tai palautusvelvollisuutta.

Joka vuosi tuotamme keväällä uuden valikoiman kortteja ja jouluksi korttien lisäksi lahjapapereita ja kalentereita. Laaja valikoima muitakin tuotteitamme on tarjolla ympärivuotisesti, kuten kirjoja ja palapelejä. Lähetämme asiakkaillemme suoraan postitse näytteitä uusista tuotteista, sekä myös suppeampia näytteitä suorapostituksena mahdollisille uusille asiakkaille herättämään mielenkiintoa yhdistystä ja sen tuotteita kohtaan.

Lisätietoa tuotteista on saatavissa puhelimitse ja sähköpostitse toimistostamme, eikä mikään estä vaikka piipahtamasta henkilökohtaisesti. Vastaamme mielellämme tuotteita koskeviin kysymyksiinne puhelimitse (09) 5860 860 ja sähköpostitse mail@sjkkustannus.fi maanantaista perjantaihin kello 10 – 14.